اجتماعی

114 شهرستان در شرایط قرمز و 133 شهرستان در شرایط هشدارند/ جان‌باختن 112 هم‌وطن

جمعه ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ – ۱۵:۲۴ 114 شهرستان در شرایط قرمز و 133 شهرستان در شرایط هشدارند/ جان‌باختن 112 هم‌وطن

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز 31 مرداد 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 2206 بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند.

114 شهرستان در شرایط قرمز و 133 شهرستان در شرایط هشدارند/ جان‌باختن 112 هم‌وطن

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت به تشریح آخرین وضعیت بیماران مبتلا به کرونا در کشور پرداخت و گفت: از دیروز تا امروز 31 مرداد 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 2206 بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که 1071 بیمار در مراکز درمانی بستری شدند و در حال حاضر 3794 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

سایت ساز با هوش مصنوعی سایت ساز با هوش مصنوعی

وی ادامه داد: متأسفانه طی 24 ساعت گذشته 112 نفر از هم‌وطنان‌مان بر اثر ابتلا به کووید 19 جان باختند که مجموع جان‌باختگان به 20 هزار و 376 نفر رسیده است.

لاری با بیان اینکه تاکنون 2 میلیون و 987 هزار و 117 آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است، اضافه کرد: 354 هزار و 764 مورد شناسایی بیماری کووید 19 صورت گرفت که از این تعداد 305 هزار و 866 نفر بهبود یافتند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: گرچه تعدادی از شهرستان‌ها از وضعیت قرمز خارج شده‌اند ولی در بعضی از استان‌ها شاهد افزایش در تعداد شهرستان‌های قرمزشان هستیم که از جمله ایلام، بوشهر، کردستان، زنجان، سمنان، کهگیلویه و بویراحمد و گیلان است.

وی با بیان اینکه 114 شهرستان در شرایط قرمز و 133 شهرستان در شرایط هشدار هستند، افزود: استان‌های مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان‌شمالی، اردبیل، اصفهان، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان‌شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند و همچنین استان‌های فارس، ایلام، البرز، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان‌غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه میزان موارد ابتلا و بستری در کشور دارای یک روند نسبتا کاهشی است، گفت: مهم‌ترین عامل در کاهش تدریجی روند ابتلا و بستری، رعایت بیشتر و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و رعایت همگانی‌تر از ماسک توسط هموطنان بوده است.

وی با تأکید بر اینکه اعلام این روند کاهشی نباید موجب عادی نگاری شرایط شود، ادامه داد: رعایت چندین برابر پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک ضروری است و یادمان نرود که کنترل افزایش چند برابری میزان سرایت‌پذیری این ویروس تنها با رعایت چندین برابر پروتکل‌های بهداشتی امکان‌پذیر است.

سایت ساز با هوش مصنوعی سایت ساز با هوش مصنوعی

لاری اظهار کرد: از 20 تا 28 مرداد، 330 هزار بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی کارگاهی انجام شد که 4891 مورد به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و همچنین 2750 مورد بعد از اخطار، پلمب شدند.

لاری اضافه کرد: بر اساس بررسی‌ها 76.9 درصد در اماکن عمومی استفاده از ماسک رعایت شده که شاهد افزایش 2.7 دهم درصدی نسبت به دو هفته گذشته هستیم و توسط شاغلین صنوف، صنابع در ادارات و بانک‌ها نیز شاهد افزایش استفاده از ماسک و رعایت‌ها بوده‌ایم اما میزان استفاده از ماسک در وسایل نقلیه عمومی کاهش داشته است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

بیمه معلم

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe لاستیک بارز ایران فان بیمه البرز رسپینا هتل تارا م

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Fatal error: Uncaught TypeError: strtoupper() expects parameter 1 to be string, null given in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php:101 Stack trace: #0 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(101): strtoupper(NULL) #1 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(68): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hash_to_element(Object(DOMElement), 2, '<!DOCTYPE html>...') #2 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Controller.php(149): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hashes('<!DOCTYPE html>...') #3 /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plu in /home/imbest/domains/avalkhabar.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php on line 101