برای کمک مومنانه به سراغ کسبوکارهای «سرپایی» رفتیم/ بازتاب خوی مردانگی ورزشکاران در کمک مومنانه
يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ – ۰۷:۳۲ برای کمک مومنانه به سراغ کسبوکارهای «سرپایی» رفتیم/ بازتاب خوی مردانگی ورزشکاران در کمک مومنانه
حاج احمد علمایی از فعالان کمک های مومنانه معتقد است: شیوع کرونا آسیب زیادی به افرادی که کسب و کار آنها سرپایی است و در واقع شغل خاصی ندارند، وارد کرد که باید به تأمین ارزاق این خانواده ها توجه ویژه ای شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، حاج احمد علمایی را بیشتر در حوزه ورزش و به خصوص ورزشهای رزمی میشناسند. اما کمتر کسی میداند که او و ورزشکارانی که تربیت میکند از جمله افرادی هستند که سالهاست در زمینه کمک به نیازمندان فعالیت میکنند. او این روزها بیش از قبل برای کمکرسانی به نیازمندان و به ویژه خانوادههای آسیبدیده از کرونا فعال شده و در کنار امور ورزشی به جمعآوری کمکهای خیرین برای بهبود معیشت نیازمندان تلاش میکند.
حاج علمایی با ترکیب چند ورزش رزمی مانند کاراته و کشتیکج، مبدع سبکی بهنام «رزمانتظاران حضرت مهدی (عج)» است که به همراه شاگردانش، در حدود ۳۰ مسجد در سطح کشور، به تربیت معنوی و جسمی جوانان و نوجوانان میپردازد و در این راستا کمیته رزمی مساجد را در باشگاه مرکزی خود یعنی مسجد «هدایت» تهران تأسیس کرده است.
وی متولد سال ۲۳ در روستای هریس از توابع شهر سراب است که کار خود را از ابتدای انقلاب آغاز کرد و نقش مهمی در تقویت جسمانی و روحیه معنوی رزمندگان در دوران دفاع مقدس داشته و در راه دفاع از انقلاب اسلامی نیز ۴۰ شهید را از میان شاگردان خود تقدیم کرده است. تقریبا از سال ۵۶ بود که فعالیت خود را با هدف تربیت سرباز برای امام زمان (عج) آغاز کرده و حدودا از سال ۵۸ با ایجاد باشگاه هدایت، فعالیت ورزشی خود را جدی تر کرده است. از آن موقع تا به امروز، بدون وقفه برای تربیت جوانان ورزشکار و مومن در تلاش است.
او می گوید: هر کاری کردم برای خدا، انقلاب و آخرت بوده است. در واقع شغلی نداشتم و به صورت رایگان تا به امروز به خاطر خدا مربیگری میکنم و به لطف امام زمان (عج)، روز به روز وسعت فعالیتهای ما بیشتر شده است و امروز هم در نقاط مختلف کشور فعالیت داریم و تلاش میکنیم با گسترش سفره انتظار، برای ولایت سرباز تربیت کنیم و این اصل هدف ماست.
حاج علمایی معتقد است: در رزم انتظاران فرهنگی حاکم است که به حمدالله ورود جوانان به این فرهنگ بر روحیه معنوی آنها تأثیرگذار است. ممکن است برخی از هنرجویانی که به اینجا مراجعه میکنند ابتدا خیلی با فرهنگ رزمانتظاران آشنایی نداشته باشند ولی کمکم به یاری خدا در مسیر فرهنگ ما میافتند و داشتیم برخی از جوانان را که بهخاطر موقعیت خوبی که به واسطه حضور در اینجا در زندگیشان بهوجود آمده است، به گریه افتادهاند، چرا که اگر اینجا نبودند چه بسا در جامعه دچار گرفتاریهای زیادی میشدند.
وی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با بیان اینکه حدود 40 سال است که در مسجد هدایت لاله زار تهران مشغول جمعآوری کمک خیرین برای مستمندان هستیم، می گوید: در حال حاضر وضعیت حادتر شده و به همین دلیل سعی میکنیم کمک به نیازمندان را بیشتر از قبل انجام دهیم.
علمایی ادامه می دهد: بیشتر نیازمندی خانوارها به ارزاق عمومی مانند گوشت، مرغ، روغن و برنج است که در این خصوص بستههای خاصی را برای نیازمندان تهیه میکنیم و به دست آنها میرسانیم.
وی با بیان این که سالهاست مربی ورزش رزمی هستم، می گوید: بچههایی که از اول انقلاب پیش من فعالیت ورزشی داشتهاند حالا برای خود مردی شدهاند و بیشترین کمکهای دریافتی ما برای ارائه به نیازمندان از همین بچهها صورت میگیرد.
حاج علمایی ادامه می دهد: هر سال در ماه رمضان حدود 400 بسته ارزاق و در شب عید نیز به همین میزان بسته ارزاق تهیه و در اختیار نیازمندان قرار میدادیم که امسال با توجه به شیوع کرونا این میزان کمک را افزایش دادهایم.
وی می گوید: سالهاست که مربی ورزش هستم و در طول این مدت همیشه در کنار کلاسهای ورزشی سعی کردم گامی برای کمک به نیازمندان نیز بردارم.
وی با بیان اینکه هر روز افراد مختلفی برای دریافت کمک خیرین به مسجد هدایت مراجعه میکنند، می گوید: خوی مردانگی و همنوعدوستی حاکم بر فرهنگ دینی ما باعث شده تا ورزشکاران توجه ویژهای به افراد نیازمند داشته باشند و ما نیز اگر چیزی داریم به برکت همین کمکها و مسجد هدایت است.
وی ادامه می دهد: با شیوع کرونا، حاج آقا تهرانی من را خواستند و به من گفتند که باید به افرادی که کسب و کار آنها سرپایی است و در واقع شغل خاصی ندارند، در ایام کرونا توجه بیشتری شود و ارزاق به میزان بیشتری در اختیار این افراد قرار گیرد. ما هم سعی کردیم به این افراد در حد توان خود توجه کنیم.
حاج علمایی با بیان اینکه کمک به نیازمندان، برکت زندگی انسان را افزایش میدهد، می گوید: خداوند به افرادی که دست نیازمندان را میگیرند کمک میکند و به رزق آنها برکت میدهد.
وی ادامه می دهد: مسجد هدایت بین لاله زار و 4 راه استانبول تهران واقع شده که هر سال در شب عید و ماه مبارک رمضان کمکهایی را برای نیازمندان کرج ارسال میکند.
به گزارش فارس، مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت سوژه های مختلف از جمله «ممنوعیت استفاده از کالای خارجی در طرح کمک مومنانه» و « کمک مومنانه در شب شهادت امام جواد(ع)» کمک به همنوعان را همزمان با تشدید مشکلات اقتصادی خانوارها خواستار شده بودند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار
اخبار کسب و کار