مهلت شرکت در «اولین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی» تمدید شد
مهلت شرکت در «اولین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی» تا ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ تمدید شد
به گزارش مشرق، مهلت شرکت در «اولین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی» تمدید شد مهلت شرکت در «اولین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی» تا ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ تمدید شد.
بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشکده تاریخ معاصر، اولین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی با هدف ارتقای فرهنگ و حافظه تاریخی جامعه اسلامی ایران و حفظ استقلال و هویت فرهنگی، شناسایی و معرفی کتابهای برتر در حوزه تاریخ انقلاب اسلامی (ریشهها و پیامدها)، کمک به اعتلای سطح دانش تاریخی و فرهنگ مکتوب، مقابله با تحریف تاریخ انقلاب اسلامی، حمایت و تشویق مؤلفان و پدیدآورندگان متعهد و متخصص سراسر کشور در این حوزه در بهمن ۱۳۹۹ برگزار میشود.
دبیرخانه اولین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی از ناشران، پدیدآورندگان، مترجمان و مصححان دعوت میکند با ثبتنام در تارنمای اینترنتی www.tarikhsal.ir کتاب یا کتابهای پیشنهادی خود را به این دبیرخانه ارسال کنند.
آثار منتشرشده در بازه زمانی ۱۳۵۷ـ۱۳۹۷ (گام اول انقلاب) در جشنواره قابل بررسی و داوری خواهند بود. بر اساس این فراخوان، کتابهای ارسال باید دارای برگه اعلام وصول باشند و جزء کتابهای کمکدرسی و عکسبرداریشده نباشند.
فقط آثاری در جایزه کتاب انقلاب اسلامی داوری و ارزیابی میشوند که پدیدآورنده یا ناشر کتاب، کاربرگ ثبتنام را در تارنمای این جایزه پر کرده و به همراه دو نسخه از کتاب به دبیرخانه ارسال کند.
داوری آثار مربوط به بازه زمانی ۱۳۵۷ـ۱۳۹۵ در قالب تشویقی ـ رقابتی و آثار مربوط به سالهای ۱۳۹۶ـ۱۳۹۷ در قالب ضوابط رقابتی صورت میگیرد.
شایان ذکر است آثار دریافتشده بازگردانده نخواهند شد.
علاقهمندان میتوانند آثار تألیف، ترجمه و تصحیح خود را در حوزه تاریخ انقلاب اسلامی (ریشهها و پیامدها) در بخشهای کلیات (دانشنامههای تخصصی، کتابشناسی توصیفی تحلیلی و روزشمار)، خاطرات، زندگینامه و شرححالنویسی، مستندنگاری (سفرنامهنویسی، یادداشتهای روزانه و عکسنوشت)، تحقیقات و پژوهشهای تاریخی، تاریخ شفاهی، اسناد و پژوهشهای اسنادی، رمان تاریخی و کودک و نوجوان به این جایزه ارسال کنند.
مهلت ارسال آثار به اولین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی ۲۲ بهمنماه سال جاری است و علاقهمندان میتوانند آثار خود را به نشانی تهران، الهیه، خیابان شهید فیاضی (فرشته)، نبش خیابان چناران، پژوهشکده تاریخ معاصر، پلاک ۱۵، کدپستی: ۱۹۶۴۹۶۴۳۵۳ ارسال کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۲۲۶۰۸۶۹۰ تماس گیرند.