مهلت صورتجلسه شورای سران قوا درباره تعلیق قانون انتزاع دو ماه پیش به پایان رسیده است
يکشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ – ۲۰:۵۶ مهلت صورتجلسه شورای سران قوا درباره تعلیق قانون انتزاع دو ماه پیش به پایان رسیده است
نائب رئیس اول کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: مهلت صورتجلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا درباره تعلیق قانون انتزاع هجده ماهه بود و از دو ماه پیش باید وظایف این قانون دوباره از وزارت صمت به وزارت جهاد کشاورزی برمیگشت.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست فوقالعاده و مشترک کمیسیونها درباره مشکلات بازار شب عید که در روزهای پایانی پارسال برگزار شد، اعلام کرده بود: در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مطرح کردم که قانون انتزاع به صورت یکپارچه به وزارت جهاد کشاورزی بازگردد. با وجود اینکه دو وزیر حاضر در جلسه با این پیشنهاد موافقت کردند، اما رئیسجمهور مطرح کرد که به دلیل نزدیکی به عید نوروز این موضوع را متوقف کنیم ما نیز قبول کردیم که قانون انتزاع از 15 فروردین اجرایی شده و وظایف و اختیارات به وزارت جهاد کشاورزی بازگردد.
برای بررسی این موضوع که آیا امروز 15 فروردین وظایف اختیارات به وزارت جهاد کشاورزی برگشته یا نه، با جلال محمودزاده نایب رئیس اول کمیسیون کشاورزی مجلس گفتوگو کردیم.
وی گفت: سران قوا صورتجلسه کرده بودند که قانون انتزاع (تمرکز وظایف بازرگانی کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی) به طور موقت و هجده ماهه به وزارت صمت برود، اما این مهلت دو ماه پیش تمام شده است و طبق قانون مجلس باید اختیارات دوباره به وزارت جهاد برمیگشت.
محمودزاده تأکید کرد که این قانون در دولت دهم تصویب شده بود و فواید بسیاری برای بخش کشاورزی داشت و اکنون که این وظایف را به وزارت صمت دادهاند، مشکلات نهادههای کشاورزی و آشفتگی بازار کشاورزی ایجاد شده است چرا که وزارت صمت تخصصی در این زمینه ندارد و زمان واردات و یا صادرات محصولات کشاورزی و نهادهها همسو با بخش تولید نیست.
*برگشتن وظایف قانون انتزاع از وزارت صمت به جهاد سه شنبه در مجلس بررسی می شود
محمدجواد عسگری نائب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس هم در گفتوگو با خبرنگار فارس گفت: قرار بود موضوع برگرداندن وظایف انتزاع به وزارت جهاد امروز در مجلس بررسی شود، اما نشد و قرار است روز سهشنبه در صحن مجلس بررسی شود.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار