فرهنگ و هنر

زبان فارسی و تاریخ مشترک، پیوند‌های فرهنگی ایران و ازبکستان را تقویت می‌کند

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو از روابط عمومی بنیاد سعدی، د غلامعلی حدادعادل؛ رئیس بنیاد سعدی در جمع استادان دانشکده شرق‌شناسی دانشگاه دولتی تاشکند ضمن خوشامدگویی به مهمانان، به اهمیت زبان فارسی در تاریخ و فرهنگ این کشور اشاره کرد و گفت: ازبکستان بخشی از فرهنگ ایرانی قدیم است و زبان فارسی در این سرزمین رواج داشته و به عنوان میراث فرهنگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
رئیس بنیاد سعدی با اشاره به تاریخ علمی بخارا و سمرقند افزود: این دو شهر در شرق عالم اسلام، به اندازه بغداد و دمشق از نظر علمی معتبر بودند.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های بین‌المللی بین دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه‌های ازبکستان گسترش یابد و تجربیات مثبت استادان از حضور در ایران به اشتراک گذاشته شود.
زبان فارسی و تاریخ مشترک، پیوند‌های فرهنگی ایران و ازبکستان را تقویت می‌کند
در این نشست، استادان آموزش زبان فارسی در دانشکده شرق‌شناسی دانشگاه دولتی تاشکند از اهمیت زبان فارسی به عنوان یک ابزار ارتباطی و علمی سخن گفتند و تاکید کردند که زبان فارسی نه تنها به عنوان یک میراث فرهنگی، بلکه به عنوان زبانی که دارای قابلیت‌های علمی و فرهنگی مطرح است و باید روابط فرهنگی بین کشور‌ها از طریق زبان و ادبیات گسترش یابد.
در پایان استادان ازبکستانی ضمن ابراز خوشحالی از همکاری با استادان و دانشجویان ایرانی اظهار کردند: این نشست‌ها و تبادل تجربیات می‌تواند به نزدیکی بیشتر ملت‌ها کمک کند و به ایجاد فضایی برای فهم بهتر یکدیگر منجر شود.
در این نشست معاونان و مدیران بنیاد سعدی، موسی عبداللهی؛ مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبایی و آزاده میرزایی؛ رئیس مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبایی نیز حضور داشتند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =

دکمه بازگشت به بالا