اجتماعی

«کلاهبرداری نیجریه‌ای» چیست؟

دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ – ۱۴:۲۰ «کلاهبرداری نیجریه‌ای» چیست؟

پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداران فضای سایبری با شگردهای مختلفی از جمله اینکه ایرانی ساکن خارج از کشور بوده و قصد اهدای ثروت خود به یک نفر ایرانی را دارند اعتماد فرد را جلب کرده و بعد از دریافت وجه با ترفند هزینه انتقال ارثیه از افراد کلاهبرداری می‌کنند.

«کلاهبرداری نیجریه‌ای» چیست؟

سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، به شگرد دیگری از کلاهبرداری سایبری اشاره و اظهار داشت: یکی از روش‌های رایج کلاهبرداری در فضای سایبری موسوم به کلاهبرداری نیجریه‌ای است.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: در این روش کلاهبرداران با ارسال ایمیل یا پیام به فرد مورد نظر و جعل عناوینی همچون تاجر ورشکسته، شاهزاده مخلوع، وکیل خانواده‌ای که بزرگ آن خانواده فوت کرده یا حتی به عنوان برنده شدن در یک لاتاری یا قرعه‌کشی و بخت‌آزمایی سعی در فریب کاربران و اخاذی از آنها می‌کنند.

وی گفت:در همه روش‌ها کلاهبرداران پس از جلب اعتماد کاربران می‌گویند جهت دریافت جایزه یا سهم بردن از ارث باید مبالغی را تحت عنوان هزینه مالیاتی و بانکی و … پرداخت کنند؛ حتی در جهت متقاعد کردن افراد مدارک مختلفی مثل چک در وجه آنها صادر می‌کنند که البته آنها جعلی است.

سرهنگ رجبی خاطرنشان کرد: سودجویان با استفاده از روش های مختلف مهندسی اجتماعی تا حد ممکن از قربانی اخاذی کرده و پس از اینکه کاربر متوجه کلاهبرداری می‌شود ارتباط خود را قطع می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: افراد باید از اعتماد بیجا خودداری کرده و از واریز وجه و در اختیار گذاشتن اطلاعات بانکی خود برای افراد غیر بپرهیزند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe لاستیک بارز ایران فان بیمه البرز هتل تارا بنر م

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا