سیاسی

بعد از ۶ ماه دولت برنامه‌ای درباره جهش تولید ارائه نداده است

شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ – ۰۹:۲۵ بعد از ۶ ماه دولت برنامه‌ای درباره جهش تولید ارائه نداده است

رئیس کمیسیون عمران مجلس نهم گفت: متأسفیم که بعد از گذشت 6 ماه از سال جهش تولید هنوز هیچ گزارش و برنامه‌ای در این باره از سوی دولت ارائه نشده که چه کاری انجام داده و چه برنامه‌ای در ادامه مسیر در دستور کار دارد.

بعد از ۶ ماه دولت برنامه‌ای درباره جهش تولید ارائه نداده است

سیدمهدی هاشمی رئیس کمیسیون عمران مجلس نهم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفت: متأسف و متأثریم که پس از گذشت ۶ ماه از سال جهش تولید هنوز دولت گزارش و برنامه‌ای در این حوزه ارائه نکرده که چه کاری کرده و چه اقداماتی در این زمینه در دستور دارد.

وی افزود: وقتی نظارت و مطالبه‌گری باشد طبیعتاً پاسخگویی را نیز به دنبال دارد و عدم اجرای قانون و انجام تعهدات نیازمند پیگیری و نظارت است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس نهم اظهار داشت: مجلس یازدهم باید بیش از همه موضوع عدم اجرای قوانین مصوب پیشین را مورد پیگیری قرار دهد و با نظارت دقیق خود اجرای آنها را مطالبه کند تا نوبت به تصویب قوانین جدید برسد.

هاشمی خاطرنشان کرد: متأسفانه امروز شاهد واردات بیش از حد کالاهای خارجی هستیم و در حالی که بازار پر از کالاهای خارجی است و حمایتی از تولیدکنندگان داخلی هم صورت نمی‌گیرد و روند کار به گونه‌ای است که نه تنها از تولید حمایت نمی‌شود بلکه مانع‌تراشی‌هایی هم صورت می‌گیرد.

وی افزود: امروز 70 درصد از سبد هزینه خانوارها را موضوع مسکن تشکیل می‌دهد و ما شاهد تورم بیش از حد در این زمینه هستیم و درست این است به جای آنکه سرمایه‌ها به سمت خودرو و امثال آن هدایت شود جذب بازار مسکن شود که ضمن توسعه فعالیت‌های عمراهی شاهد اشتغال در این زمینه باشیم.

رئیس کمیسیون عمران مجلس نهم اظهار داشت: 140 شغل به طور مستقیم به حوزه مسکن مرتبط است و وقتی در این زمینه شامل رکود باشیم 140 شغل با رکود مواجه می‌شود.

وی ادامه داد: امروز ما در حوزه مسکن می‌بینیم که جواز ساختی که باید در 15 روز صادر شود صدور آن به طور میانگین 9 ماه به طول می‌انجامد و این خود موجب افزایش تقاضا و کاهش عرضه و در نتیجه تورم در بازار مسکن را باعث می‌شود.

هاشمی خاطرنشان کرد: سالانه باید یک میلیون مسکن ساخته شود و 750 هزار واحد آن را نیز بخش خصوصی احداث کند اما سؤال اینجا است که این امر چقدر تحقق یافته و چقدر از سوی دیگر از سوی دستگاه‌های نظارتی، مجلس، دیوان محاسبات، سازمان بازرسی و … مورد پیگیری قرار گرفته است؟

وی افزود: من مدتی را به عنوان رئیس فدراسیون تیراندازی مشغول به کار بودم؛ در حالی که ما در ساخت انواع و اقسام موشک خودکفا شده‌ایم در حوزه ساخت و تولید ساچمه و فشنگ تفنگ‌های ورزشی با وجود اینکه به استانداردهای جهانی رسیده بودیم تولید این ساچمه‌ها و فشنگ‌ها در کشور متوقف و این نیاز از خارج تأمین می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران مجلس نهم در پایان گفت: امروز متأسفانه با یک رویه‌ای در کشور مواجه هستیم که مدیرانی که کار می‌کنند به خاطر اشتباهات‌شان مورد مؤاخذه قرار می‌گیرند و مدیرانی که کار نمی‌کنند به خاطر کار نکردن‌شان مورد سؤال واقع نمی‌شوند. همین مسئله باعث شده تا رویکرد و جهت‌دهی مدیران رده میانی و بالایی ما به سمت کار نکردن باشد و در واقع امروز در کشور با وضعیتی مواجه‌ایم که دوغ و دوشاب با هم هیچ فرقی ندارند چون کسی که کار نمی‌کند مورد سؤال واقع نمی‌شود و کسی که کار می‌کند به خاطر اشتباهش مؤاخذه می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار globe

اخبار کسب و کار globe لاستیک بارز ایران فان بیمه البرز هتل تارا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − شش =

دکمه بازگشت به بالا